Sport

FCC Baschet Arad prinde viteză! Arădencele vor călători cu un microbuz personalizat

26.10.2019 ⋅ 0 comentarii

FCC Baschet Arad continuă să puncteze la capitolul imagine. După rebranduirea site-ului oficial şi transmiterea în direct a partidelor de acasă, formația galben-albastră are de ieri un nou mijloc de transport, unul modern, personalizat.

 

Trupa pregătită de Dejan Mudresa şi Cristian Bondor a avut parte de o surpriză la plecarea spre Sala Sporturilor "Victoria", înaintea meciul decisiv cu Târgovişte. Arădencele au fost aşteptate de un microbuz nou-nouţ, personalizat cu însemnele clubului, ce va asigura transportul la toate meciurile. Acest lucru a fost posibil doar datorită unui om cu suflet mare şi un iubitor de sport, domnul Ioan Koppandi. Clubul FCC Baschet Arad îi mulţumeşte pentru contribuţia adusă şi pentru tot sprijinul oferit.

 

Pe lângă afişarea numelui şi siglei echipei, automobil este înscripţionat cu trofeele cucerite de-a lungul timpului de cel mai titrat club sportiv arădean, împreună cu anii în care au fost adjudecate.

 

Vă invităm să urmăriţi un scurt video cu prezentarea noului microbuz al echipei şi drumul pe care l-au făcut galben-albastrele până la meci:


fashiondays.ro