Local

,,Doar Delta”, lansată la Muzeu

29.11.2019 ⋅ 0 comentarii

La secția de Științe Naturale a Complexului Muzeal Arad, a avut loc ieri lansarea cărții ,,Doar Delta!” a tinerei scriitoare Tania Sabău. Aceasta este a doua apariție publicistică a autoarei, prima fiind ,, În conformitate cu originalul” publicată în 2013.
La eveniment au participat ca invitați Ioan Matiuț, directorul editurii Mirador care a editat acest volum, Bogdan Blaga, directorul Complexului Muzeal Arad și doamna prof. Mirela Mureșan care a vorbit publicului prezent despre semnificațille, simbolurile și temele acestui roman. « ,,Doar Delta” e o carte-surpriză! E o carte despre „adevăr” și „adevăruri”dezvăluite și adunate într-un puzzle ce încearcă să recompună o ființă în devenire. Sau poate e doar o carte despre deltă! Rămâne la latitudinea cititorului să o citească ca o ficțiune sau ca un jurnal. » a afirmat doamna Mirela Mureșan în discursul său.
Profesor de biologie la Liceul Teoretic Pâncota, Tania Sabău a reușit la această lansare să creeze o armonie perfectă între decorul ales (sala de Științe naturale), titlul cărții (,,Doar Delta”), muzica de atmosferă cu teme marine, fiecare mic detaliu și accesoriu decorativ (scoici, corăbii în miniatură, stele de mare etc). Publicul prezent a primit, la finalul evenimentului, cărți cu autograf din partea autoarei.
Semnată cu pseudonimul Tanin, cartea va cuceri cu siguranță cititorii, indiferent de vârstă, prin intensitatea și complexitatea trăirilor, prin sinceritate, prin frumusețea stilului literar, prin profunzimea mesajelor ce se ascund dincolo de firul narativ.

                                                                        

Adriana Filip

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro