Local

Aprinderea luminițelor din pomul de Crăciun va avea loc în ajun de Moș Nicolae

04.12.2019 ⋅ 0 comentarii

Bradul înalt de aproximativ 18 metri, adus din Munții Apuseni,  a ajuns luni seara pe platoul din fața Palatului Administrativ. Încă din dimineața zilei de marți, angajații operatorului care asigură și iluminatul festiv din municipiu au început să împodobească Pomul de Crăciun. Aproape 2000 de metri de șiruri luminoase și 120 de globuri dinamice colorate vor îmbrăca bradul ce va rămâne în fața Primăriei până după sărbătoarea Sfântului Ioan.

Așa cum cere tradiția, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae începând cu ora 17:30 va avea loc mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor ce împodobesc Bradul de Crăciun din fața Palatului Administrativ.  Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură au pregătit şi în acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru a crea atmosfera specifică, la sărbătoarea aprinderii luminițelor în bradul de Crăciun, o companie din Franța va aduce în centrul Aradului magia iernii, prin personaje luminoase și feerice care vor întruchipa îngeri de gheață și fulgi de nea, într-un spectacol magic, plin de farmec. Christmas Parade va fi urmat de un concert extraordinar Iuliana Beregoi. La ora 18:45 este așteptat să sosească Moș Nicolae, cel care-l va asista pe primarul Călin Bibarț la aprinderea luminițelor din Pomul de Crăciun.

 “Așa cum cere tradiția, în ajun de Moș Nicolae va fi un spectacol în fața bradului, vom aprinde împreună beculețele, după care pentru cei care se simt copii am pregătit cadouri. ”, a detaliat edilul Călin Bibarț.

Petrecerea va continua apoi în Parcul Mihai Eminescu unde artiștii veniți tocmai din Franța vor încânta publicul cu o spectaculoasă Paradă de Crăciun.


Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro