Local

Masa pe roți de la Sebiș

08.12.2019 ⋅ 0 comentarii

Încă de luna trecută, la Sebiș a fost deschisă un fel de cantină unde mai mulți nevoiași pot servi o masă caldă, ceea ce este un lucru mare și important. Acest gest, acest proiect de suflet, a venit din partea preotului Cătălin Mercea Rus, de la Parohia Sebiș II, avându-l lângă dumnealui și pe părintele Beni Ioja de la Parohia Sebiș I. În parteneriat se află și doamna Moni Stanciuc.

În cadrul acestui proiect social «Masa pe roți», este prevăzut ca persoanele nevoiașe cu probleme financiare să poată servi o masă caldă de luni până vineri“, ne-a declarat părintele paroh Cătălin Rus. La un număr de 18 persoane, cu probleme sociale, mâncarea li se aduce acasă. De asemenea, două fete orfane servesc masa la liceu.

Acest proiect a fost inițiativa părintelui Rus, având binecuvântarea IPS Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului și a PS Emilian Crișanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului. Totodată proiectul s-a bucurat de sprijinul Sectorului Social al Arhiepiscopiei, condus de preotul Gheorghe Gligor.

Cu această ocazie, părintele Cătălin aduce mulțumiri celor care l-au sprijinit în implementarea acestui proiect și totodată credincioșilor care îi sunt alături, urându-le Sărbători fericite!

Voicu Sida

SURSA: GLSA

fashiondays.ro