Național Social Stire

Principele Nicolae, printre voluntarii care împart daruri în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun”

28.12.2019 ⋅ 0 comentarii

”Camionul de Crăciun” care de fapt însumează 20 de camioane cu daruri care vor vor ajunge la aproximativ 22.000 de copii din Bistrița-Năsăud, Mehedinți, Sălaj, Sibiu, Suceava și Cluj, prin intermediul Asociației Tășuleasa.

Printre cei care vor distribui pachetele se află pentru prima dată și Principele Nicolae și soția sa Alina, ambii voluntari ai Asociației Tășuleasa Social. 

”Suntem pregătiți să împărțim cadouri de la ”Camioanele de Crăciun” alături de Tășuleasa Social și die Johanniter”, a anunțat Principele Nicolae pe pagina sa de socializare. 

”La Tășuleasa Social, timp de 18 ani, Crăciunul vine cu „camioanele”. Când o acțiune are deja o vechime așa lungă, ea devine parte din viața noastră. Camionul de Crăciun este acțiunea care a crescut mare organizația noastră, învățându-ne cum să ne organizăm și să gândim proiecte grandioase. Cu ajutorul acestuia am creat unul din cele mai importante proiecte și anume ”Ziua bună! Ziua voluntarilor mici”. Copiii care primesc cadouri vor fi invitați să participe anul care vine la acest... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro