Național Stire Social Religie

Din dragoste pentru copii: Aproape 35.000 de lei s-au strâns la Concertul organizat de Arhiepiscopia Aradului pentru reabilitarea Secției de Pediatrie

23.01.2020 ⋅ 0 comentarii

Ce bucurie, câtă dărnicie! Aflați încă sub influența stării de bine lăsată de evenimentul de aseară de la Palatul Cultural și culegând impresiile de la cei care au participat la Concertul festiv-caritativ organizat de Arhiepiscopia Aradului pentru reabilitarea Secției Pediatrie II a Spitalului Județean Arad, am aflat cât de mult iubesc arădenii copiii. Și îi iubesc, judecând prin prisma dărniciei de care au dat dovadă în urma prinderii în HORA BINELUI: 34.774 lei şi 40 Euro.

”Dărnicia celor prezenţi a fost pe măsura momentului trăit. Din donaţiile celor prezenţi s-a adunat suma de 34.774 lei şi 40 Euro. Prin Asociaţia Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului, banii vor fi folosiţi la reabilitarea Secţiei Pediatrie II a Spitalului Judeţean Arad. Mulţumim lui Dumnezeu şi tuturor celor care apreciază implicarea Bisericii în slujirea comunităţii, pentru binele copiilor şi a tuturor celor care au nevoie de ajutor”, a transmis Părintele Gheorghe Gligor, Preşedintele Asociaţiei Filantropia Arad. 

Dincolo de inițiativă, de fapte, de dragoste, de im... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro