Național Stire Social

Martie va fi luna ”Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”, în toată România și Republica Moldova

28.01.2020 ⋅ 0 comentarii

Martie 2020 va fi Luna ”Pentru viață. Pentru părinți, pentru copii”, anunță România pentru Viață, conform basilica.ro.

Peste 900 de localități din România și Republica Moldova vor avea manifestări dedicate acestei cauze, iar punctul culminant va fi sâmbătă, 28 martie 2020: Marșul pentru viață.

”Cu toții ne dorim să trăim într-o localitate pro-viață, într-o societate pro-viață, într-o lume care să sprijine în mod real copiii, femeile în criză de sarcină, părinții și familia. De aceea este foarte important să veniți la Marșul pentru viață și să invitați alături de voi colegii, prietenii și cunoscuții”, a transmis pentru  Basilica Alexandra Nadane.

Zeci de organizații pro-viață

Marșul pentru viață este cel mai mare eveniment pro-viață din România și Republica Moldova. Anul trecut a avut loc în 667 de localități.

În ultimii 10 ani, sutele de mii de participanți au avut un mesaj clar: societatea este așa cum ne-o construim, iar noi vrem să construim o societate care își sprijină femeile însărcinate și pe pruncii pe care îi poartă. Și implicarea a salvat vieți, remarcă Alexandra Nadane.

Din această mișcare socială s-au născut zeci se organizații pro-viață care zi de zi oferă informare și sprijin pentru ca femeile în criză de sarcină, copiii nenăscuți și cei născuți să se bucure de viață și de sprijinul comunității. Datorită participării la Marșul ... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro