Național Social

”Doar ei îmi știu supărările”. Reacția unei femei de 69 de ani după ce pompierii i-au salvat prietenii patrupezi din flăcări

03.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Pompierii vrânceni au fost astăzi îngeri salvatori pentru trei căței și o pisică, pe care i-au scos dintr-o locuință în flăcări. 

”Doi dintre cățeluși și pisica au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicați cu fum. Spre fericirea stăpânei necuvântătoarelor, acestea au răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aflându-se acum în afara oricărui pericol.”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.  

Au salvat mai mult decât niște patrupezi

Au salvat prietenii proprietarei casei aflate în flăcări. Femeia, o bunicuță în vârstă de 69 de ani, a mulțumit salvatorilor, zicându-le, după cum aceștia aveau să relateze, că ”la necaz singurii care îi stau aproape sunt cei patru prieteni patrupezi. Doar ei îi știu supărările care azi au lăsat-o fără bunurile muncite o viață”. 

Alarma pompierilor vrânceni a sunat dimineață, în jurul orei 10:00, anunțând un incendiu la o gospodărie în cartierul Satu Nou, orașul Odobești. Imediat spre locul indicat au plecat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, sprijinite de S.V.S.U. Odobești, au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor ince... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro