Administratie Local

Florin Galis, un candidat la Primaria Arad care ar putea face diferenta

06.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Fostul președinte al Organizației Municipale PNL Arad, anunță că va candida independent la Primăria Arad.

Pentru mine, Primăria nu e un scop în sine. Pentru mine, scopul în sine e Aradul. Orașul meu, al tău, al nostru. Un oraș căzut, un destin aproape martirizat. Nu mă mai interesează să aduc critici la ceea ce a fost. Am facut-o în ultimii 10-12 ani, pe vremea când unii comentatori aspri de acum cochetau cu dezastrul, ca să parafrazez un film deja clasic. Presa stă mărturie, cei interesați o știu. Mă interesează ce urmează. Cum poate fi capacitată energia pozitivă a unui oraș îngenuncheat, astfel încât să redevenim mândri de orașul nostru, să-l repunem pe harta locurilor cu standard bun de viață, pentru noi toți.

Mă uit spre partide și candidați și văd cât sunt de macinate de orgolii mărunte, de candidați cu profile ciobite sau neclar conturate. De ceață conceptuală, de ideea luptei de uzură, care nu e una a ideilor , ci a intereselor și orgoliilor mărunte, adesea a mediocrității îmbrăcată cu sclipici. Pentru asta am spus că voi candida. Si, da, am pornit un demers independent, în care îmi doresc să atrag oameni, structuri și chiar partide, pe o platforma mai largă sub semnul dedicării sincere pentru Arad. Pentru a-l recupera ca spațiu urban, pentru a-l ridica din nou la statutul de ”loc în care trăiești frumos”. Asta e lupta mea.
Nu poate fi doar lupta unui om, dar dacă la gândurile astea rezonează și alții, atunci vom avea o provocare pe cinste. Cine se bagă?

fashiondays.ro