Stire

Obiectivele turistice și istoria meleagurilor arădene, prezentate pe noul portal al turismului lansat de CJA

07.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Județean Arad a anunțat lansarea noii imagini a site-ului Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al județului Arad.

 Site-ul https://www.cniptarad.ro/ro a trecut printr-un proces de modernizare și îmbunătățire, cu scopul de a prezenta informațiile turistice într-un format intuitiv și modern.

Cu ce vine în plus noul site

-Hartă interactivă cu întreg județul Arad, toate obiectivele turistice fiind vizibile pe hartă iar cel mai apropriat obiectiv turistic va fi semnalat către vizitatorul platformei, el putând naviga către acesta cu ajutorul Google Maps.

 -Localizare locație (obiectiv turistic, cultural etc) după locația curentă a utilizatorului, facilitate care necesită activarea de către utilizator a locației și acceptarea scriptului care rulează pe site.

 -Platforma web va fi de tip responsive, adaptată pentru PC/Mac, telefoane mobile tip smartphone și tablete, astfel încât să afișeze conținutul paginii Serviciului Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad în funcție de rezoluția ferestrei de afișare.

 -Galerie foto avansată aferentă fiecărui obiectiv turistic cu posibilitatea de a încărca până la 10 fotografii de calitate HD.

 -Posibilitatea de afișare a videoclipurilor.


”Astăzi am prezentat, alături de Andrei Ando, directorul Direcției de Comunicare, Strategii și Administrație Publică, trei noi aspecte ale turismului arădean, pregătite pentru anul 2020:

- revitalizarea site-ului de prezentare turistică a judeţului: www.cniptarad.ro

- crearea unui catalog al valorilor materiale şi imateriale ale judeţului Arad, în plan istoric, c... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro