Local

Șase artiști arădeni au provocat publicul la ... poezie

17.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Emoție. Sensibilitate. Și versuri. Toate dedicate unuia dintre cele mai profunde sentimente umane: dragostea. În acest weekend Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad le-a propus spectatorilor săi o întâlnire specială cu poezia, într-un demers artistic intitulat ,,Timpul iubirii”.

,,Într-o lună dedicată iubirii, îi provocăm pe arădeni la... poezie. Spectacolul ,,Timpul iubirii este al doilea din cadrul proiectului dedicat creației lirice și inițiat la începutul acestui an de actrița Oltea Blaga. „Seara de poezie” așa cum am intitulat acest proiect - care va aduce lună de lună, versul, pe scena Teatrului Clasic e, în  februarie, un bun prilej de (re)întâlnire cu actorii: Oltea Blaga, Dorina Darie Peter, Oana Kun, Ioan Peter și Zoltan Lovas.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.


Recitalul adăpostit de scena mare a Teatrului Clasic a fosty completat muzical de pianistul Sorin Dogariu.

,,Cred cu îndârjire în vorbele lui Dostoievski care spune ca ,,doar frumusețea va salva lumea. Poezia e una dintre aceste frumuseți, iar muzica – o a doua. Cu versuri și muzică vom completa împreună, în seara zilei de 14 februarie, la a doua ediție a ,,Serii de poezie, un adevărat puzzle al iubirii. Un puzzle construit de noi din poeme semnate de nu mai puțin de 15 poeți din literatura română și universală, precum Shakespeare, Elisabeth Browning, M.R. Paraschivescu, Ion Barbu sau Otilia Cazimir”.” – spune actrița  Oltea Blaga

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro