Național Social Stire

Mihai Neșu împlinește astăzi 37 de ani. ”Nu vreau nimic pentru mine. Îmi doresc ceva pentru copiii cu dizabilități”

19.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Fostul fotbalist Mihai Neșu împlinește astăzi, 19 februarie, 37 de ani. Dorința acestuia este ca românii să se mobilizeze pentru o strângere de fonduri dedicată copiilor cu dizabilități.

„Bună, dragi prieteni! Din 2011, de când m-am accidentat și am rămas paralizat, am devenit dependent de cei din jur. Adică de voi. Și în ciuda faptului că se zice că toți te lasă la greu, voi sunteți de 9 ani alături de mine, tot mai mulți, tot mai buni, mă ajutați mereu și în fiecare an de ziua mea mi-ați dăruit tot ce mi-am dorit. Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine.

Dar îmi doresc pentru copiii cu dizabilități și părinții lor. Îmi doresc să aibă un loc minunat unde copiii să facă terapie, dar să se simtă ca la joacă, bucuroși, fericiți, iar părinții lor să se simtă relaxați. Îmi doresc pentru ei un complex de recuperare cu săli de terapie ultra performante, bazin, grădini senzoriale, fermă de animale, grădini cu legume și pomi fructiferi, locuri de joacă adaptate și, bineînțeles, cazare pentru cei de departe. Și toate în regim caritabil.

Pentru ca aces... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro