Național Stire

Alertă de coronavirus la Timișoara. Românii care se întorc în țară din zonele italiene cu coronavirus, în carantină 14 zile

23.02.2020 ⋅ 0 comentarii

O sută de pasageri care așteptau să se îmbarce spre Treviso, Italia, de pe aeroportul Timișoara sunt blocați pe pistă. E alertă de coronavirus, pentru că avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Bergamo, iar autoritățile ar fi decis să fie oprit la sol pentru o dezinfecție de urgență. Românii care aveau programat zborul spre Treviso așteaptă acum o altă aeronavă a companiei aeriene, anunță Digi24.

Ministerul Sănătății transmite, pe de altă parte, că nu are date despre operatiunea de dezinfecție a aeronavei sosite din Italia la Timișoara.

O parte dintre românii care urmau să decoleze azi de la Timișoara spre Treviso au și renunțat la călătorie și, de teama situației din Italia, au decis să rămână în România.

Cu aproape 120 de contaminări și două decese din cauza noului coronavirus, Italia este prima țară din Europa care pune orașe întregi sub carantină. S-au închis școli, spitale, tribunale, restaurante magazine. Românii din regiunile afectate sunt speriați și unii dintre ei ar vrea să revină în țară.

Românii care se întorc în țară din Veneto și Lombardia (Italia), unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile, a anunțat... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro