Local Stire Cetatenesti Social

Cea de-a VI-a ediție a Campionatului Județean de Futssal, un adevărat maraton al fotbalului în sală, încheiată perfect

24.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Un proiect, care acum 6 ani părea ceva irealizabil , a ajuns în 2020 la a VI-a ediție. În fiecare an, la startul acestui eveniment s-au aliniat tot mai multe echipe.  Mako Andras,fostul arbitru, observator, iar acum vicepreședinte al AJF Arad , a fost ”inima” și ” motorul” acestor ediții ale proiectului propus  de Adrian Lucaci , președintele actual al AJF Arad.
Cinci ani la rând, la startul fiecarei ediții s-au înscris 64 de echipe, toate afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Arad. Anul acesta s-a bătut recordul de participare. Au fost 72 de echipe, iar alte 5 au fost de rezervă așteptând  ca una din cele 72 să renunțe. Și încă o noutate, printre participante s-au aflat 6-7 echipe neafiliate la AJF Arad. Dorința de a participa crește de la an la an, însă lipsa condițților de  joc sunt , din păcate, limitate, în județ, organizatorii făcând eforturi remarcabile pentru desfășurarea meciurilor.

Trebuie evidențiat , în acest sens, primarul comunei Macea, Ciprian Otlăcan, a pus la dispoziție sala de sport a comunei ,  pentru desfășurarea fazelor finale ale acestor întreceri.

Revenind la această ediție, duminică 23 februarie a fost ziua turneului final al celei de-a VI-a ediție. Cele 9 echipe calificate au fost împărțite prin tragere la dorți în trei grupe astfel:

Grupa A: ACS Socodor, Academia Brosovszky și CS Avântul Tîrnova
Grupa B: CS Victoria Felnac, FC Frontiera Pilu și AS Hălmagiu
Grupa C: CS Ineu, CS Unirea Șeitin și AS Voința Zărand

În urma rezultatelor desfășurate în grupe, pentru grupa finală s-au calificat FC Frontiera Pilu, CS Ineu și ACS Socodor, adică cele trei câștigătoare ale grupelor.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro