Stire Cultura

Clopoțica, povestea sosirii primăverii în Valea Ielelor, la cinematograful din Grădiște

26.02.2020 ⋅ 0 comentarii

A doua proiecție de film pentru copii din acest an a fost programată la cinematograful din Grădiște, sâmbătă, 29 februarie 2020, când spectatorii sunt invitați să vadă animația „Clopoțica“ (Thinker Bell).

Animația marca Disney prezintă pe marele ecran de la cinematograful din Grădiște povestea sosirii primăverii în Valea Ielelor, unde zânele pot înfăptui lucruri magice.

Ca și până acum, organizatorii, propun două serii de proiecții, una de la ora 10.00 și una de la ora 12.30.

Filmul este dublat în limba română.

Cei care doresă să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740946821 și adresa de email: cinemagradiste@gmail.com.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 Clopoțica (Sua 2008)

 Gen film: Animație, Familie, Fantastic

Distribuitor: Pro Video

Durata: 80 minute

Rating: Audiență generală

Plăsmuită din râsul zglobiu al unui copil, Clopoțica este purtată de o păpădie în Valea Ielelor, tărâmul magic unde zânele pregătesc, prin minuni numai de ele înțelese, sosirea primăverii!

Însă Clopoțicăi i s-a hărăzit darul meșteșugului și ar trebui să rămână în Valea Ielelor, alături de ceilalți cârpaci care pregătesc toate lucrurile de care au nevoie zânele în funcție de anotimp.

Clopoțica vrea însă cu tot dinadinsul să meargă pe Continent, împreună cu celelalte zâne, chiar dacă asta î... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății