Administratie Stire

Delgaz Grid promite investiții de peste două milioane de lei în rețeaua de gaz din județ; vezi unde și ce lucrări sunt programate

27.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Trei proiecte de investiții, în valoare de peste două milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în județul Arad, conform reprezentanților Delgaz Grid. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 23 kilometri. 

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de peste 11 kilometri, se va derula în municipiul Arad pe străzile: Ștefan Tenețchi, Faurilor, Păcurarilor, Ion Creangă, Fântâni, Nouă, Concordiei și Ioan Câmpeanu.

Mai bine de doi kilometri de conducte și branșamente vor fi înlocuiți pe străzile Pășunii, Simfoniei, Voinicilor, Mioriței Săvârșin și Calea Radnei din municipiul Arad.

În Vladimirescu, vor fi protejați catodic zece kilometri din rețeaua de distribuție. „Anul trecut în județul Arad rețeaua a fost extinsă cu circa doi de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori, iar sistemul de distribuție a fost protejat catodic pe o lungime de 15 kilometri”, se arată într-un comunicat de presă al Delgaz Grid.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro