Sport Stire

Spectacol sportiv , aseară, la Sala Polivalentă Arad

06.03.2020 ⋅ 0 comentarii

 Sala Polivalentă Arad a fost neîncăpătoare aseară, joi, 5 martie, la evenimentul deosebit denumit ”Dynamite Fighting Show”. Deși prețul minim al unui bilet a fost de 50 de lei, unele ajungând la 150  sau chiar 300 de lei , iubitorii acestui gen de spectacol au luat cu asalt tribunele și locurile amenajate în jurul ringului din centrul sălii. Să nu mai vorbim de locurile de parcare unde mașinile au stat ca sardinele în conservă, șoferii apelând la tehnici deosebite pentru a le parca sau pentru a ieși de acolo , la finalul show-ului.

Gala a găzduit 10 meciuri  , opt  disputate după regulile kickboxing-ului, iar două după regulile MMA. Regulile  acestei ultime categorii permit lupta cu adversarul atât din picioare precum și din poziția culcat pe podea.

”Încălzirea” atmosferei din sală a fost realizată de protagoniștii primei partide , Andrei Șumfălean și Alexandru Ianțoc, meci câștigat de  cel de-al doilea.
Au urmat partidele:

Cristian Mincu- Mihai Cîrstea
Florin Ivănoaie- Ionuț Alin Iancu
Gabor Meszlenyi - Bogdan Năstase
Lukas Maxa- Lascăr Corneliu
Eugen Mailat- Ștefan Lătescu
Zahid Zairov- Daniel Corbeanu
Mohamed Seddik- Marius Munteanu
Benjamin Masudi- Eduard Gafencu
Tolea Ciumac - Florin Lambagiu
Cel mai tehnic și spectaculos meci s-a disputat între Benjamin Masudi și arădeanul Eduard Gafencu ( antrenor Ruben Stoia). Spectatorii și telespectatorii ( gala a fost difuzată în direct de PRO X) au asistat la procedee specatculoase foslosite mai ales de Gafencu, procedee tehnice excepționale precum și o rezistență fizică foarte bună a acelor doi protagoniști.


Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ