Informatii Cetatenesti

Grupul organizator al evenimentului care va marca 50 de ani de la câștigarea , în 1970, a Cupei UTA la fotbal școlar, se întrunește la ”Cuibul Cocorilor”

06.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Programată inițial pe data de 16 martie, anul curent , întâlnirea membrilor grupului organizator a fost amânată cu o zi. Deci, marți, 17 martie, la ora 18 sunt invitați la această ședință toți cei care au fost componenți ai echipelor participante la competiția ”CUPA UTA” la fotbal școlar în anul 1970. Acea ediție a fost câștigată de elevii Școlii Generale nr. ( din Bujac), printre jucători aflându-se  nume cunoscute în fotbalul arădean precum Gheorghe lazăr, Dorel Avram, Petre Botiș, I. Ignat, Corneliu Ardeu și alții.

Sărbătorirea semicentenarului acestei izbânzi a fotbalului școlar din Bujac  va avea loc în data de 26 martie la sediul Academiei de fotbal Sorin Botiș din Bujac, mai precis la Baza sportivă ”Botiș Capitan's Dreams”.

Petre Botiș, inițiatorul acestei întâlniri lansează și o provocare:
 Cine va dovedi că deține un carnet ( legitimație) de mebru al Clubului UTA, similar cu cel din fotografie,semnat de antrenorul de-atunci, Ștefan Dobra, cunoscut și ca Pipi bacsi, va fi răsplătit cu o ladă de bere”, a declarat Petre Botiș
De asemenea , premii vor primi și cei care se recunosc în  fotografia cu lotul, și aduce la întâlnire minim încă o fotografie care să ateste prezența acestuia în lotul echipei,”,
a declarat Petre Botiș


Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro