Stire

Acces limitat în sediile Gărzii Naționale de Mediu

13.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Reprezentanții Gărzii de Mediu Arad anunță că, în scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, conducerea instituției a hotărât limitarea accesului în sediile comisariatelor județene a persoanelor care nu sunt angajate.


„Persoanele care doresc să depună documente (petiții, scrisori, comunicări, adrese, note, memorii, etc.) sau solicită accesul la anumite informații/documente din dosare ce fac obiectul activității instituției se vor adresa, în acest sens, EXCLUSIV telefonic sau prin corespondență poștală ori electronică, fără a li se permite accesul fizic în sediile Gărzii Naționale de Mediu”, susține Viorica Graur, comisarul șef al Gărzii de Mediu Arad.

De menționat că adresa Comisariatului Județean Arad al Gărzii Naționale de Mediu este: Arad, str. Desseanu, nr. 2, ap.2, adresa de e-mail este: cjarad@gnm.ro, cei interesați putând să sune la tel. +40257280815 sau să comunice prin fax la +40257257042.

În ceea ce privește programul de funcționare, acesta este între orele 8 și 16.30, de luni până joi și între 8 și 14, vineri.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro