Național Social Stire

Mesajul Președintelui Societății Naționale de Cruce Roșie privitor la coronavirus

13.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie a transmis ieri, 12 martie 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, următorul mesaj: 

”În aceste momente îngrijorătoare pentru fiecare dintre noi și pentru familiile noastre, Crucea Roșie Română este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Crucea Roșie Română desfășoară o campanie națională de informare a populației pentru limitarea răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus. Grație voluntarilor noștri, materialele de informare au ajuns în mediul urban și în mediul rural, iar campania se desfășoară de asemenea online. Mulțumesc miilor de voluntari ai Crucii Roșii, de care sunt foarte mândră.

În paralel, am făcut demersuri către donatori și parteneri, pentru ca produsele de igienă să ajungă la un număr cât mai mare de persoane sau instituții în nevoie. Ne bucurăm de răspunsul prompt al partenerilor noștri.

Asistăm populația aflată în autoizolare sau izolare, prin asigurarea pachetelor de alimente de bază și pachetelor de igienă, conform normelor și standardelor Crucii Roșii Române pentru situații de urgență.

Printr-un efort comun, zilele acestea, un milion de măști sanitare vor ajunge în țară și vor fi distribuite de Crucea Roșie Română instituțiilor publice, șc... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății