Național Stire

Colegiul Medicilor: Să protejăm cadrele medicale și pe ceilalți angajați din sănătate!

14.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Preşedintele Colegiului Medicilor din Bucureşti, prof. dr. Cătălina Poiană, a transmis, sâmbătă, un mesaj de susţinere şi protejare a cadrelor medicale, având în vedere actualul context epidemiologic.

"Doresc să reiterez importanţa protecţiei şi responsabilităţii pe care trebuie să o avem noi toţi faţă de cadrele medicale, în contextul epidemiologic actual! Protejând sănătatea cadrelor medicale: medici şi asistenţi, dar şi a celorlalţi angajaţi din unităţile medicale, ne asigurăm în primul rând că vom avea resursă umană în sănătate care să trateze şi să ofere îngrijire în faţa pandemiei de coronavirus", a declarat, într-un comunicat de presă remis Agerpres, preşedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, Cătălina Poiană.

Conducerea organizaţiei a făcut un apel public către toate autorităţile competente din domeniul sanitar, dar şi către autorităţile locale şi centrale şi managerii unităţilor medicale să identifice rapid unităţile unde personalul medical nu dispune de echipamente de protecţie sau acestea sunt insuficiente.

Medicul a solicitat şi asigurarea stocurile de dezinfectanţi în cantităţi suficiente.

"În acelaşi timp este important să se eficientizeze programul medicilor, astfel încât aceştia să răspundă provocări... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro