Național Stire

Vremea se răcește accentuat în toate regiunile

15.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare de vreme rece, precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii ţări, începând de sâmbătă seara.

Conform prognozei, în intervalul 14 martie, ora 18:00 - 16 martie, ora 10:00, vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei şi al Banatului, în Dobrogea, Muntenia şi în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50 - 70 km/h.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 martie) şi în prima parte a zilei de duminică, aria precipitaţiilor va cuprinde regiunile sudice şi sud-vestice. Ploile se vor transforma local în lapoviţă şi ninsoare, iar cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 10 - 15 l/mp.

Valorile termice vor fi în scădere accentuată şi vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată. În noaptea de duminică spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului.

ANM menţionează că se vor semnala intensificări ale vântului în noaptea de vineri... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro