Național Stire

Piețele agroalimentare rămân deschise doar pentru producători. Fără samsari!

23.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Piețele agroalimentare trebuie să rămână deschise respectând procedurile şi măsurile de siguranţă din supermarketuri, transmite ministrul Agriculturii, Adrian Oros. În acest context, Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România (AAPR) a decis să țină deschise pieţele agroalimentare, după intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2, astfel încât producătorii agricoli români să aibă unde să îşi vândă fructele şi legumele, conform Digi24.

Reprezentanţii AAPR consideră că este important ca pieţele agroalimentare să nu se închidă, deoarece, în caz contrar, producătorii agricoli vor fi nevoiţi să-şi arunce producţia de fructe şi legume.

Pe lângă spaţiile destinate producătorilor locali, vor rămâne deschise cele în care se desfăşoară activităţi de vânzare a produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice şi a serviciilor de curăţătorie.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat duminică seara într-un mesaj video postat pe Facebook că pieţele agroalimentare trebuie să rămână deschise respectând procedurile şi măsurile de siguranţă din supermarketuri.

"Avem obligaţia să susţinem fiecare filieră de produs şi să ne asigurăm că va exista un flux de alimente în magazine şi în pieţe. Suntem în permanentă legătură cu autorităţile europene, s-au creat cor... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro