Stire Cultura

Un spectacol de excepție, într-o zi specială. ”Casa Bernardei Alba”, difuzat de Ziua Internațională a Teatrului

26.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Un spectacol de excepție, într-o zi specială. De Ziua Internațională a Teatrului, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad le propune spectatorilor una dintre producțiile sale de top. Este vorba despre ,,Casa Bernardei Alba” de Federico Garcia Lorca, în regia lui Mihai Măniuțiu. 

,,27 martie e Ziua Internațională a Teatrului, o zi cu o însemnătate specială pentru fiecare dintre noi, cei pentru care scena înseamnă VIAȚĂ. Din păcate, vremurile în care trăim nu ne lasă bucuria de a fi alături de cei care pentru noi contează cel mai mult: spectatorii. Fără public, această minune care se cheamă TEATRU nu trăiește așa cum ar merita. Ne dorim ca reîntâlnirea să se petreacă repede. Pentru aceasta însă, fiți responsabili, #stațiacasă și  bucurați-vă de spectacol… online” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad. 

,,Casa Bernardei Alba” - producție a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”, stagiunea 2012 -2013 - îi are în distribuție pe actorii: Zoltan Lovas, Ceci... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății