Stire Cultura

(VIDEO) ”Oda Bucuriei”, cântată online de Artiștii Filarmonicii Arad, din dor de scenă și de public

03.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Pentru că ”muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor”, artiștii din cadrul Filarominicii Arad, au dăruit astăzi arădenilor și nu numai un moment muzical prin care să își arate dorul de scenă și de public. 

”Dorim să vă dăruim din inimile noastre o lucrare muzicală prin care să exprimăm dorul de scenă și de publicul nostru iubit”, au scris aceștia pe pagina de socializare creață special pentru a menține vie legătura cu publicul meloman în perioada pandemiei. 

”Am creat această pagină din respect pentru publicul nostru fidel, de care, în această perioadă dificilă pentru toți, suntem despărțiți, dar și pentru toți arădenii care vor descoperi frumusețea muzicii prin postările noastre.

Deoarece nu știm cu exactitate cât va dura această perioadă, dar și pentru că ne este dor de scenă, de public, de tot ceea ce ne reprezintă ca artiști, vrem să aducem în atenția dumneavoastră lucrări muzicale prin care să putem simți cu toții puterea vindecătoare a muzicii, care poate readuce speranța pentru o nouă zi, mai luminoasă și mai fericită.”

Darul de astăzi – ODA BUCURIEI

”Am ales ca acest ... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro