Stire

Un noul computer tomograf pentru Județean; vezi cât costă și ce alte investiții mai face CJA acolo (FOTO)

07.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că instituția pe care o conduce va cumpăra un computer tomograf pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Asta, în condițiile în care ieri susținea că au fost demarate procedurile pentru cumpărarea echipamentelor bugetate în ședința de joia trecută a CJA.

                                    

„Consiliul Județean Arad cumpără un computer tomograf pentru spital, în valoare de 3,7 milioane lei. În aceste zile pregătim la spital spațiul pentru instalarea computerului tomograf. Tomograful va funcționa într-un container pregătit special în acest scop. Lucrările de introducere a utilităților (apă, canal, energie electrică cu cablu de forță) sunt deja efecutate”, susține Cionca.

Acesta afirma ieri că  demarează procedurile de achiziție pentru echipamentele bugetate în ședința de joi a Consiliului Județean Arad, în valoare de 277 de mii de lei. „Este vorba de 7 injectomate, un analizor de gaze sanguine, 8 sisteme de încălzire a sângelui și un compresor pentru stația de tratare a aerului la Spitalul TBC. Până mâine așteptăm ofertele pentru 3 tuneluri de decontaminare, care vor fi montate la Fizioterapie Spitalul Municipal (transformată în secție Covid), Medicina Muncii și Interne 2 (și ele tot secții Covid). Astăzi, Consiliul Județean Arad a publicat procedura de negociere pentru 25 de purificatoare de aer, pulsoximetre, 8 monitoare funcții vitale, în valoare totală de 237 mii lei”, scria, ieri, pe Facebook Iustin Cionca.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro