Național Stire

Scrisoare de mulțumire de la românii de dincolo de Prut: ”Îți mulțumesc, România, pentru tot ceea ce faci pentru mine!”

12.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Românii de dincolo de Prut au transmis o scrisoare de mulțumire către România pentru ajutorul acordat în lupta cu pandemia de coronavirus.

În mesajul publicat în mediul online se subliniază că ei, cetățenii Basarabiei, nu sunt de acord cu modul în care autoritățile de la Chișinău au decis să primească, săptămâna trecută, convoiul umanitar din România. 

Îți scriu ca să-ți mulțumesc pentru ajutorul tău, dat cu tot sufletul, fără a cere aplauze, fără a pune condiții, ci din dorința sinceră de a fi alături de noi, cei din Basarabia (…) Țara mea înseamnă medicii, asistenții medicali, șoferii de ambulanțe, profesorii, vânzătorii, brutarii, agricultorii, întreprinzătorii, pensionarii, copiii. Țara mea nu înseamnă grupul de oportuniști aroganți care și-a tras sub ei puterea. Acești oameni trăiesc cu iluzia că sunt stăpânii locului unde noi trăim. (…)Te rog să ții minte acest lucru și să nu mă confunzi niciodată cu ei.”

”Îți mulțumesc, România, pentru tot ceea ce faci pentru mine și știu că va veni ziua în care ajutorul tău va fi primit cu bucurie, cu ușile larg deschise. Cu drag, Eu, Cetățean al Moldovei.”

Scrisoarea de MULȚUMIRE a fost distribuită de mii de basarabeni, iar comentariile nu au întârziat să apară:

„Mulțumesc Patrie-Mamă pentru faptul că nu ne-ai lăsat la grea ananghie în timpurile astea de restriște!”

„MULTUMESC ROMANIA! Te iubesc din tot sufletul!!!

„Mulțumim, dragi MEDICI EROI. Mulțumim, dragă ROMÂNIA. Să ne ajute Dumnezeu, să fim o planetă de ființe care se respectă. UNIRE ROMÂNI, suntem UN NEAM, O ȚARĂ. VĂ IUBIM! Hoții nu știu că dezvoltarea nu vine prin hoție. Dumnezeu să le dea înțelepciune și umanitate”... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro