Social

Horoscop 14 mai 2020. O zi plină de surprize neplăcute

14.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Horoscop 14 mai 2020. Citeşte ce ţi-au rezervat astrele pentru luni, 14 mai 2017. Se anunţă o zi plină de surprize neplăcute!

                                    

Horoscop 14 mai 2020. Iată horoscop pentru ziua de luni:

Berbec

Eşti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, şi sufletul tău rezonează cel mai mult în preajma copiilor. O misiune umanitară ţi s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dând cuiva de pomană pe stradă, până la ceva mult mai grandios, militând pentru drepturile celor nevoiaşi, te simţi împlinit dacă reuşeşti să alungi, măcar pentru o clipă, lacrimile de pe chipul unui copil.

Taur

Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi.

Gemeni

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte. Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă.

Rac

Ai grijă în ce te bagi azi, pentru că eşti atras într-o capcană. Colaboratorii cu care ai avut o relaţie bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri şi de cooperanţi, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-şi atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gândi la dorinţele tale, deci, ca să ţi le aperi, trebuie să te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce-ţi promit cei care îţi stau alături, pentru că nu e în avantajul tău, ci numai al lor!

Leu

Ai de partea ta adevărul şi te va însoţi pe tot parcursul până vei primi ceea ce ţi se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreaptă, pentru că numai corectitudinea te va ajuta să obţii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentaţii care vor încerca să-ţi distragă atenţia de la ce e bine, dar tu prefă-te că nu le vezi. Te vei felicita la final că ai rezistat oricărei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre câştiguri facile, spre căi mai uşoare.

Fecioara

Uneori te simţi ca un animal de povară care tot duce şi duce în spinare greutăţi peste puterile ale, dar nu cumva ţi le-ai asumat tu singur fără să te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat să ţi se aşeze atâtea greutăţi pe umeri, când ai fi putut să spui mai clar că nu poţi să faci acel lucru, dar, ca să nu dezamăgeşti pe ceilalţi care au ştiut să profite de bunătatea ta, ai tot acceptat până, iată, ai ajuns la limita puterilor tale.

Balanta

Iubirea nu e însoţită doar de artificii, baloane sau Feţi Frumoşi călare pe cal alb, ci poate exista în viaţa ta şi prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag îţi poate demonstra cât de mult ţine la tine printr-un banal semn prin care îţi arată de fapt că-ţi poartă de grijă, că e preocupat de viaţa ta de zi cu zi, dacă te-ai îmbrăcat bine, dacă ai mâncat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciază-i grija, pentru că e mult mai preţioasă decât cine ştie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori.

Scorpion

De tine depinde să ieşi din pasa fragilă emoţional în care te-au tras alţii fără voia ta, ca atare părăseşte tu singur acel loc în care simţi că planează tristeţea, suferinţa, sărăcia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, ca atare gândeşte-te mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate.

Sagetator

Nu mai pedala cu atâta înverşunare, sub imperiul fricii, de parcă cineva te-ar urmări de la spate cu securea! Las-o mai încet cu starea de panică ce te cuprinde, pentru că acest stres chiar nu-şi are rostul. Dacă te-ai mai relaxa şi tu un pic, dacă ai vedea că tot ce ţi se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte şi alţii fără să se streseze atâta, poate ai înţelege că ai multe alte lucruri la dispoziţie care ţi-ar oferi bucurie.

Capricorn

Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună.

Varsator

Tu trebuie să fii cel care dă dovadă de înţelepciune în atmosfera în care nimereşti astăzi. S-au adunat în jurul tău persoane nervoase, încărcate negativ, care nu au nici un fel de vorbă bună faţă de restul lumii, şi încearcă să te atragă şi pe tine în atmosfera lor toxică. Ţine-i la distanţă, nu le da satisfacţie, pentru că acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsă în gesturi, cuvinte, intenţii, judecăţi.

Pesti

Ai grijă cui te alături azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Dacă aduci alături de tine oameni care rezonează la dorinţele tale, la ideile tale, la principiile după care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar dacă atragi ca un magnet oameni diametral opuşi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur că baţi pasul pe loc…

Sursa: realitatea.net

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro