Național Cultura Stire

Săptămână dedicată actriței Mariana Mihuț, la Teatrul Bulandra

18.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Teatrul Bulandra dedică săptămâna 18 - 24 mai actriţei Mariana Mihuţ, informează un comunicat de presă al instituţiei transmis, luni, Agerpres..

”Pe marii actori îi asociezi mereu unui teatru, unui loc în care şi-au desfăşurat mare parte din activitatea artistică, unde s-au afirmat. Se zice, de asemenea, că omul sfinţeşte locul... Marina Mihuţ este unul dintre aceştia, în plus, şi-a dorit mereu să lucreze cu regizori care 'o pun la treabă' şi a ţinut să se dedice cu tot sufletul unui singur spaţiu, teatrului în care a găsit echipa de actori şi regizorii alături de care se putea autodepăşi - Teatrul 'Bulandra”, se arată în comunicat.

Pe pagina oficială de Facebook şi pe site-urile www.bulandra.ro şi www.smartradio.ro vor fi prezentate, miercuri şi vineri, spectacolele "Sorry" de Aleksandr Galin, regia Yuri Kordonsky, şi "O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale, regia Liviu Ciulei.

De asemenea, vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Bulandra fotografii şi cronici ale spectacolelor în care a jucat Mariana Mihuţ.

De-a lungul prestigioasei sale cariere, Mariana Mihuţ a jucat la Te... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro