Stire

Premierul socialist Pedro Sanchez anunță că spaniolii rămân în carantină încă două săptămâni

21.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Premierul socialist spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că va extinde pentru a cincea oară carantina în Spania, care va dura până pe 6 iunie, scrie businessmagazin.ro.

                                    

Conform El Pais, măsurile restrictive, instituite ca urmare a epidemiei COVID-19, se vor extinde astfel pentru încă două săptămâni, a anunţat guvernul spaniol. Extinderea măsurilor a fost adoptată cu 167 de voturi pentru şi 162 de voturi împotrivă. Aceasta înseamnă că restricţiile, printre cele mai dure din Europa, vor continua să fie aplicate în Spania până pe 6 iunie la miezul nopţii. Decizie nu a fost însă pe placul spaniolilor, care au fost ţinuți în condiţii de izolare, închişi în case.

Măsura aplicată în Spania vine și lovește în teoriile lansate de social-democrații români, atunci când au criticat restricțiile impuse în vederea combaterii COVID-19 și dădeau ca exemplu Spania.

Intrați aici pentru detalii: https://www.businessmagazin.ro/actualitate/este-oficial-una-dintre-tarile-cel-mai-grav-afectate-de-coronavirus-19162649

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro