Național Stire

Doi elevi arădeni, pe podium la faza națională a Olimpiadei de informatică aplicată ”AcadNet 2020”

24.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Doi dintre cei trei elevi ai Colegiului Național ”Moise Nicoară”, care s-au calificat în etapa națională a Olimpiadei de informatică aplicată ”AcadNet 2020”, au obținut mențiuni.

”Sâmbătă seara am participat împreună – elevi, profesori și părinți – la premierea celor mai buni dintre cei buni, calificați la faza națională a Olimpiadei Naționale de Informatică Aplicată (mai cunoscută, poate, sub numele de Concursul Național Acadnet), care s-a desfășurat, în aceste condiții speciale, sub auspiciile Universității Politehnice din București și a Uniunii Profesorilor de informatică din România. Festivitatea de premiere, ca și concursul propriu-zis, a avut loc online, pe Webex, cu invitați de la diferite universități și facultăți de profil din țară”, au anunțat reprezentanții Colegiului pe pagina oficială de facebook.

Pe lista celor premiați se află și doi arădeni, elevi la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, de la clase de matematică informatică, intensiv informatică: Raul-Andrei Floarea, clasa a IX-a B (Rețele), și Călin-Ștefan Tămaș, din clasa a XI-a B (Calculatoare). Ambii au luat mențiune. 

Menționăm dubla calificare națională a lui Călin– secțiunea Rețele și secțiunea Calculatoar... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro