Stire

A început școala, dar numai pentru unii elevi

02.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Elevii din anii terminali s-au întors,de astăzi, la şcoală, până pe 12 iunie urmând să facă pregătire pentru examenele naţionale - Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. În perioada 2 - 12 iunie se vor realiza numai activităţi de pregătire şi consiliere pentru examenele naţionale, iar prezenţa în această perioadă la şcoală este opţională, scrie digi24.ro.

                                    

Pentru elevii care nu vor participa fizic la pregătire în vederea susţinerii examenelor naţionale vor fi organizate activităţi de pregătire online sau de pregătire alternativă.

În această perioadă, durata activităţilor petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de 3 ore pentru elevii de liceu şi de 2 ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de 4 ore pentru elevii de liceu şi 3 ore pentru gimnaziu.

Intrați aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/elevii-din-clasele-a-viii-a-si-a-xii-a-se-intorc-la-scoala-se-fac-numai-ore-de-pregatire-pentru-evaluarea-nationala-si-bacalaureat-1316573

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro