Stire Cultura

Primul concert din stagiunea estivală a Filarmonicii arădene, la Teatrul de Vară

11.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad va găzdui marți, 16 iunie, primul eveniment din stagiunea estivală, conform aradevents.ro.

După mai bine de trei luni de la întreruperea stagiunii și a activității sale publice, Filarmonica își reia programele concertistice, pregătind pentru ultimele săptămâni ale lunii iunie evenimente muzicale în aer liber. Organizat pentru iubitorii muzicii clasice, concertul cameral va avea loc în seara de 16 Iunie, la ora 19.00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean, str. Barițiu nr. 16.

Bucuria și dezinvoltura muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, dar și delicatețea și eleganța unor capodopere lirice semnate de Giulio Caccini, Georg Friedrich Händel sau Giovanni Paisiello, sunt argumentele noastre pentru mesajul primei revederi cu publicul de concert, puternic impregnat în paginile alese de gazdele programului cameral, dirijorul Cristian Neagu și soprana Nicoleta Brola.

Reluăm din repertoriul de succes al ultimelor stagiuni Divertismentul în re major K. 136 și Mica serenadă K.525 de Wolfgang Amadeus Mozart, precum și o colectie de miniaturi vocale, adaptată la economia spațiului acustic prevăzut pentru audiție.

Măsuri speciale: 

-accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020

-la intrarea în spațiul de desfășurare a concertului s... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro