Stire

Restricții de circulație pe autostradă; vezi unde va fi deviat traficul și ce noduri rutiere vor fi închise

01.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează că, începând de astăzi, vor fi instituite restricții de circulație pe Autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2, km 468+602 – km 494+222, pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile.

Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în weekend.

„Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare aferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor. Menționăm că lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp”, susține ing. Horațiu Mircea Simion, directorul general regional al DRDP Timișoara.

De menționat că lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

Potrivit reprezentanților DRDP Timișoara, informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea direcției pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ