Sport

Europenele de kaiac-canoe sprint de la Bascov (jud. Argeş), reprogramate

02.07.2020 ⋅ 0 comentarii

Boardul Asociaţiei Europene de Canoe (ECA) a decis să reprogrameze marea majoritate a competiţiilor din acest an din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că Europenele de kaiac-canoe sprint de la Bascov (jud. Argeş) vor avea loc în perioada 15-18 octombrie, potrivit site-ului organizaţiei.

Iniţial, competiţia de la Bascov era programată în perioada 4-7 iunie.

''Europenele de la Bascov vor avea loc fie cu două săptămâni înainte de Mondialele de la Szeged, fie după. Deci ori vor fi la început de septembrie, ori la început de octombrie. Nouă ne-ar conveni în octombrie'', declara la începutul lunii iunie, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu.

Campionatele Europene de slalom, prevăzute iniţial în mai, la Londra, au fost anulate, iar federaţia cehă s-a oferit să le organizeze în septembrie, iar ECA a acceptat, astfel încât competiţia va avea loc la Praga, între 18 şi 20 septembrie.

Europenele de slalom la juniori şi Under-23 ar urma să aibă loc la Cracovia (Polonia), în perioada 1-4 octombrie, în timp ce Europenele de sprint juniori... vezi mai multSursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro