Stire

Șeful UNIFARM a plecat de la DNA în huiduieli! Adrian Ionel este acuzat că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contract de achiziții echipamente medicale

07.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Fostul șef al UNIFARM - Adrian Ionel a ajuns la DNA marți dimineață. El a fost audiat și confruntat cu denunțătorul său. La ieșire, câțiva protestatari l-au huiduit pe Andrian Ionel și i-au strigat că a furat bani care puteau fi folosiți pentru oamenii bolnavi.

Adrian Ionel a plecat de la DNA după ce a fost audiat. El a declarat că este nevinovat și că va demonstra acest lucru, după care a urcat într-un bolid în strigătele protestatarului Marian Ceaușescu.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contract de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19.

Ca urmare a anchetei DNA, Adrian Ionel a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

El respinge categoric acuzațiile ce îi sunt aduse de procurori și afirmă că nu ar fi cerut niciodată bani în legătură pentru contracte de achiziții.

El este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenţă, instigare la fals intelectual şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Procurorii anticorupţie spun că Eugen Adrian Ionel ar fi pretins 760.000 euro unui intermediar ce reprezenta o societate comercială pentru ca Unifarm, companie de stat, să atribuie un contract de achiziţie a echipamentelor de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 - 250.000 de combinezoane şi 3 milioane de măşti chirurgicale.

Sursa: realitatea.net


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro