Stire

Ce declară antrenorul și căpitanul UTA-ei înainte de meciul cu Turris

09.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Din 29 februarie, zi în care UTA a apărut pentru prima și ultima dată în fața suporterilor arădeni în 2020, timpul a trecut greu, scrie uta-arad.ro. Astăzi, băieții noștri reiau, în sfârșit!, cursa pentru promovare. De la ora 17:30, pe Motorul descinde Turris-ul lui Erik Lincar, care a început play-off-ul cu o remiză în compania Argeșului.

Suntem în fața unei competiții blitz, îmi doresc să ieșim câștigători. Echipele au resimțit lipsa competiției în ultimele patru luni, dar încrederea pe care o simt eu vine de la băieți. Au fost motivați și receptivi la tot ce am pregătit. Au tonus fizic și mai ales mental, rămân la părere că al doilea aspect va fi elementul cheie în marea majoritate a meciurilor. Cred și sper că am reușit să implementez o mentalitate sănătoasă în vestiar, care să ne permită să ne concentrăm strict pe ce avem noi de făcut, să progresăm și să sperăm la obținerea de rezultate bune. Adversarii au început foarte bine sezonul, au fost și lideri câteva etape. Plecarea lui Erik Lincar a destabilizat puțin liniștea, dar revenirea lui a adus stabilitatea de care aveau nevoie”, a declarat antrenorul Laszlo Balint.

„Suntem în fața unui meci foarte important, întâlnim o echipă puternică, agresivă, pe care am văzut-o în prima etapă. Suntem cu temele făcute, nerăbdători și pregătiți să începem play-off-ul. Am rămas concentrați la antrenamente și avem încredere că ne vom îndeplini obiectivul. Vrem să ținem punctele la Arad!”, a transmis căpitanul Cipri Rus.

Intrați AICI pentru detallii.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro