Stire

Grecia adoptă o măsură IMPORTANTĂ în lupta cu virusul. Toți turiștii, INCLUSIV românii, care trec prin Vama Kulata vor fi testați pentru CoVID-19

09.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Autorităţile din Grecia au făcut un anunţ extrem de important pentru turiştii români care şi-a plănuit o vacanţă în Grecia vara aceasta. Conform novinite.com, absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin Vama Kulata vor fi testaţi pentru noul coronavirus. Kulata este singurul punct de frontieră terestru rămas deschis în această perioadă a sezonului estival.

Decizia autorităţilor elene vine după ce au fost depistate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus pe Insula Thassos. Conform presei locale, patru dintre aceşti turişti sunt sârbi şi au fost carantinaţi într-un hotel. În ceea ce priveşte celelalte două persoane, nu se ştie încă ce naţionalitate au, dar jurnalişti greci speculează că ar fi vorba despre doi bulgari. Celor doi li s-a permis să se întoarcă în ţara de origine, mai scrie Mediafax.

UPDATE: Conform Euronews, Grecia și-a închis granița cu Serbia până la data de 15 iulie, după o explozie de cazuri în capitala Belgrad.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro