Național Stire

Principele Nicolae și Tibi Ușeriu, ambasadori și voluntari în proiectul Via Transilvanica. Bornele distribuite, ”pietre de hotar ale drumului care unește”

10.07.2020 ⋅ 0 comentarii

Proiectul „Via Transilvanica” a derulat în cursul acestei săptămâni o etapă importantă la nivelul județului Mureș, prin predarea celor 94 de borne către comunele Brâncovenești, Ideciu de Jos, Gurghiu, Hodac, Ibănești, Chiheru de Jos, Eremitu și Sovata.

Bucuria unui astfel de moment a fost cu atât mai mare cu cât ambasadorii acestui proiect, Principele Nicolae și Tiberiu Ușeriu, au îndeplinit cu mare drag și rolul de voluntari. 

”Predarea bornelor în comunitățile unde urmează să își facă datoria de a călăzui viitorii drumeți o vedem ca simbolul legăturii dintre toți cei care au facut posibil ca acest proiect să poată fi visat și cei care vor trece pe acest drum sau vor beneficia de pe urma lui. Sunt pietrele de hotar ale drumului care unește”, spun reprezentanții Tășuleasa Social. 

Că acest este unul foarte important și plin de emoție pentru familia Tășuleasa o spun chiar ei: ”Toate etapele construcției acestui traseu sunt importante și implicit, bornele devin un soi de vestitori ai progresului nostru. Ajungem la un moment foarte emoționant pentru noi atunci când ele pleacă din campusul Tășuleasa, sunt predate primarilor din co... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro