Stire

500 de locuri la meciul UTA-Petrolul

13.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Meciul dintre UTA și Petrolul Ploiești va putea fi urmărit pe ecran mare, în Piața Avram Iancu, în limita a 500 de locuri. Asta, în condițiile în care vizionarea este organizată de club, în colaborare cu Primăria, prin Centrul Municipal de Cultură.

Accesul în Piața Avram Iancu se va face gratuit, pe bază de înscriere, pe telefon, SMS, WhatsApp la numărul 0744 767 291 sau prin e-mail la adresa media@uta-arad.ro.

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon, termenul limită pentru înscriere fiind miercuri, 15 iulie, ora 12:00.

„Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice. De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și miercuri, între orele 10:00 – 14:00. Tot miercuri, de la ora 16:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu”, se arată într-un comunicat de presă al clubului UTA.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro