Stire

Pokémon Detectiv Pikachu vine în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

14.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, a doua proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, joi, 16 iulie 2020, de la ora 21.45, pe marele ecran va rula filmul „Pokémon Detectiv Pikachu“, animație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Pokémon Detectiv Pikachu (SUA, Japonia 2019)

Gen film: Animație, Familie, Fantastic, Mister

Distribuitor: Pro Video

Durata: 104 minute

Rating: Audiență generală

Detectivul Harry Goodman, un as în meseria lui, dispare fără urmă. Rezolvarea acestui caz devine principala misiune a fiului său, Tim. În ajutorul tânărului vine fostul partener pokemon al tatălui, Detectivul Pikachu. În timp ce aleargă după dovezi prin orașul Ryme - ținutul fantastic în care oamenii și pokemonii trăiesc în armonie – cei doi descoperă un complot care amenință pacea Universului Pokemon.

Pokémon Detectiv Pikachu poate aduce bucurie adulților (generația care în anii 2000 era la vârsta copilăriei și care urmărea desenele animate) dar și noilor generații de copii.

Foto: protv.ro


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro