Național Stire

Prima femeie paraşutist de după cel de-al Doilea Război Mondial, sărbătorită la 90 de ani

16.07.2020 ⋅ 0 comentarii

Prima femeie parașutist de după cel de-al Doilea Război Mondial, Florica Ioniță, a fost sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani, informează reprezentanții Centrului pentru Seniori al Municipiului București.

”Este o bucurie pentru mine faptul că am reușit, alături de colegii mei, să îi oferim doamnei Florica Ioniță o adevărată aniversare, într-un cadru festiv, alături de prieteni și colegi de breaslă. A fost o luptătoare, prin definiție, greu încercată de viață, dar mereu o învingătoare! Din păcate, doamna Ioniță se luptă cu cea mai cruntă boală – singurătatea, des întâlnită în rândul vârstnicilor, motiv pentru care ne dorim să-i fim aproape cât mai mult posibil” - a declarat Alexandra Dobre, Director General, conform aceleiași surse.

Impresionată de evenimentul creat special pentru dânsa, doamna Florica Ioniță, cea care o dată înfrunta fără teamă înălțimile, nu a putut să își înfrâneze emoțiile. S-a bucurat enorm de florile și diplomele primate și îndeosebi de placheta onorifică. 


Senioarei Aviației Românești i-a fost înmânată o Plachetă Onorifică cu ocazia 90 de ani de viață și 70 de ani de la obținerea Brevetului de Parașutist, ”în semn de aleasă prețuire pentru activitatea sa în domeniul Aviației Române, pentru pasiunea și profesionalismul său, un omagiu adus vieții și contribuției avute în dezvoltarea societății, alături de respectul și prețuirea față de seniorii bucureșteni”.

”Nu am cuvinte să mulțumesc! M-am simțit magistral! 90 de ani înseamnă pentru mine o... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro