Local Informatii

Bianco Simone din incinta Remarkt Arad organizează o tombolă: Câștigă chiar tu o mașină de spălat automată!

22.07.2020 ⋅ 0 comentarii

Povestea magazinului BiancoSimone începe o dată cu preocuparea pentru produsele de îngrijire și igienă personală. În incinta magazinului Remarkt Arad de pe calea Radnei se găsesc produse precum săpunuri, detergenți, balsamuri și parfumuri concentrate pentru rufe, parfumuri ambientale, dar și produse pentru mașinile auto (parfum țesături) și pentru igiena personală (cremă de față, ser lifting cu acid hyaluronic, șampon, balsam etc.). Un nou produs inovator este IMask masca protecție refolosibilă la nesfârșit.

Magazinul BiancoSimone organizează în perioada 23.07.2020-24.10.2020 o tombolă în urma căreia câștigătorul va fi premiat cu o mașină de spălat rufe frontală cu uscător LG 7/4kg  (6 Motion DD, Inverter Direct Drive și WiFi).

Care sunt pașii pentru înscrierea la tombolă?

- la fiecare achiziție de minim 150 lei din magazinul BiancoSimone din incinta Remarkt, cumpărătorul are dreptul de a participa la tombolă

- la fiecare achiziție de minim 250 lei de pe site-ul www.biancosimone.ro cumpărătorul are dreptul de a participa la tombolă

Premiul va fi pus la dispoziție în data de 24.10.2020  în magazinul BiancoSimone, în incinta Remarkt (Calea Radnei, Arad). 


Vezi regulamentul aici!

 


fashiondays.ro