Social Stire Extern

Poza care a făcut înconjurul lumii. Un tânăr n-a vrut să-și lase mama să moară singură în spital și s-a cățărat zilnic două etaje până la fereastra ei

23.07.2020 ⋅ 0 comentarii

Ar putea părea o simplă poza, dar nu este. Este poza care a făcut înconjurul lumii în aceste zile prin emoția revărsată din povestea care stă în spatele ei. 

Nu este doar un tânăr care stă la o fereastră, ci este fiul unei mame care își trăia ultimele zile, pe patul de spital. Nevrând să o lase singură pe mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Întreaga scenă s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea emoționantă provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero, conform Digi24.

 Personajul acestei emoționante povești este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro