Stire

Nelu Tătaru avertizează că dacă se vrea dinadins se poate ajunge și la starea de urgență

24.07.2020 ⋅ 0 comentarii


Nelu Tătaru avertizează asupra faptului că România ar putea urma situaţia din Italia şi Spania iar starea de urgenţă ar putea fi instituită din nou dacă nu se opreşte creşterea cazurilor de coronavirus, scrie realitatea.net.

Ministrul Sănătăţii lansează un nou avertisment pentru românii care nu respectă regulile de distanţare fizică şi purtarea măştii. „Deocamdată, nu cred că ajungem la starea de urgență, dar dacă unii dintre noi vor încerca și vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgență!” - a spus Nelu Tătaru

„Mulți dintre noi trebuie să respecte niște reguli, altfel vom ajunge la suprapopularea sistemului medical și la acele imagini din Italia și Spania”, a adăugat ministrul. 

„În opinia mea, situația nu a scăpat de sub control, numai că trăim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni. O parte din vină o avem cu toții, poate mai mare cei care nu au mai vrut să creadă că există așa ceva sau au uitat zilele și săptămânile, chiar lunile în care au stat închiși în casă, temători și uitându-se la televizor la ce se întâmplă în Spania și Italia. Suntem în acel moment în care ne uitam spre vamă ce va veni de sărbătorile pascale”, a declarat Nelu Tătaru.

Intrați AICI pentru detalii.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro