Local

Adoptă o poartă

01.08.2020 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Județean Arad și Asociația RUBIO-PRO COPILĂRIE, PRO VIAȚĂ au încheiat un protocol de colaborare în vederea realizării lucrărilor de restaurare și conservare a intrării în imobilul de pe B-dul Revoluției, nr. 86, din municipiul Arad. Intrarea este marcată de o poartă bogat ornamentată, cunoscută ca ,,poarta cu păuni”, ce necesită lucrări de restaurare și conservare.

Asociația RUBIO-PRO COPILĂRIE, PRO VIAȚĂ se angajează să realizeze exclusiv pe propria cheltuială, lucrările de restaurare și conservare a porții, iar Consiliul Județean pune la dispoziție elementul de patrimoniu aflat în domeniul public al județului Arad.

,,Continuăm parteneriatul cu societatea civilă și mediul de afaceri pentru înfrumusețarea unor zone din municipiul Arad și valorificarea unor elemente emblematice pentru spațiul urban arădean. Mulțumesc Asociației RUBIO-PRO COPILĂRIE, PRO VIAȚĂ pentru implicarea și în acest proiect, după ce s-a alăturat administrației locale și în proiectul de amenajare a parcului Bujor Buda, din centrul orașului, unul dintre cele mai frumoase spații din Arad. Adunăm comunitatea în jurul nostru pentru  a construi împreună Aradul frumos, în care să ne facă plăcere fiecăruia să trăim”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.