Național Stire

Patru profesori arădeni au luat nota 10 la Titularizare: doi la Religie Ortodoxă și câte unul la Arte vizuale și Limba română

05.08.2020 ⋅ 0 comentarii

Aradul are patru profesori de 10 la examenul de Titularizare 2020. Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

La nivelul județului Arad, rata de promovabilitate (candidați care au obținut note peste 5) este de 81,84%.

Conform comunicatui emis de Inspectoratul Școlar Județean Arad, 105 condidați au obținut note sub 5, iar patru nota maximă. Dintre profesorii care au obținut nota 10, doi au susținut examenul de Titularizare la Religie Ortodoxă, unul la Arte vizuale și unul la Limba și literatura română.

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean precum și pe site-ul:  titularizare.edu.ro în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedete... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro