Național Stire Social

Polițiștii arădeni au donat sânge, iar din bonurile primite au cumpărat alimente pentru Cantina socială ”Sf. Nicolae”

05.08.2020 ⋅ 0 comentarii

Zilele trecute, poliţiştii arădeni au răspuns prompt solicitării cadrelor medicale la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad,   care au tras un semnal de alarmă cu privire la nevoia stringentă de sânge. Astfel, dincolo de misiunile profesionale, zeci de poliţişti, de la toate serviciile Inspectoratului s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad şi au donat sânge, atât de necesar  pentru a salva vieţi.

Pentru ca gestul să aibă o continuitate şi să se transpună concret în ajutor  atât pentru persoanele care au nevoi medicale dar şi pentru cele care au nevoi materiale, s-a decis ca  bonurile valorice primite să fie folosite pentru  achiziţionarea de alimente destinate acestora din urmă.

Concretizarea acţiunii s-a făcut printr-o bună colaborare cu Arhiepiscopia Aradului, gestul poliţiştilor venind şi ca un răspuns la acţiunile Arhiepiscopiei care, în această perioadă dificilă pentru întreaga societate, a donat măşti confecţionate de către maicile din mănăstirile judeţului şi a pregătit porţii de mâncare, tuturor forţelor de ordine şi cadrelor medicale care şi-au desfăşurat activitatea în  ”prima linie”.

Astfel, poliţiştii arădeni au achiziționat zeci de kilograme de produse alimentare şi legume  pe care le-au donat pentru  a intra în posesia celor aflați în dificultate. Toate produsele vor fi folosite pentru prepararea meniurilor şi a pachetelor cu hrană, prin grija şi efortul Sectorului social-filantropic  al Arhiepiscopiei Aradului,  unde, la Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae, peste 140 de persoane  beneficiază zilnic de asigurarea meselor, asistenţă socială şi spirituală .

Demersul poliţiş... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro