Local Social

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2020 debutează și anul acesta!

19.08.2020 ⋅ 0 comentarii

Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va desfășura în acest an într-un mod inedit, respectând măsurile impuse sau recomandate de autorități. Motivația organizării concursului este legată de găsirea de soluții adaptate prezentului context epidemiologic, în ceea ce privesc proiectele educaționale, de voluntariat și pentru tineret.

 Preselecția concursului se va desfășura în perioada 19.08.2020- 01.09.2020, exclusiv online, atât înscrierea la concurs, precum și jurizarea sau anunțarea rezultatelor se vor desfășura la distanță. Pregătirea concurentelor se va realiza online, cu ajutorul aplicațiilor și programelor informatice, dar și în spațiu deschis, în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială. Finala concursului se va desfășura în aer liber, la Castelul Kintzig- Domeniul Lupaș din Zimandul Nou, în data de 17 septembrie. Pe toată durata desfășurării proiectului, organizatorii au ca obiectiv educarea concurentelor într-un stil de viață sănătos, de responsabilizare socială și de adaptare la noile condiții impuse de contextul epidemiologic. 

Pentru a se înscrie la concurs, tinerele, trebuie sa trimită la adresa de mail: preselectie@missarad.ro minim trei fotografii, împreună cu datele personale ( nume, prenume, vârstă, domiciliu, număr de telefon) și o scurtă descriere (ex: pasiuni, valori, calități, defecte). In cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m;


Regulamentul concursului judetean de frumusete Miss Arad 2020


1. Pentru a participa la finala “Concursului judetean de frumusete Miss Arad 2020”, concurentele trebuie sa participe la preselectia proiectului care se desfășoară în perioada 19.08.2020- 01.09.2020, exclusiv online, datorită contextului epidemiologic actual. Pentru a se înscrie la concurs, tinerele, trebuie sa trimită la adresa de mail: preselectie@missarad.ro minim trei fotografii, împreună cu datele personale (nume, prenume, vârstă, domiciliu, număr de telefon) și o scurtă descriere (ex: pasiuni, valori, calități, defecte).

2. Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita concurentelor, informații sau fotografii suplimentare, în cazul în care imaginile transmise nu sunt concludente, clare sau acestea sunt dezavantajate în raport cu celelalte  fete înscrise la preselecție.

3. In cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m;

4. Comitetul organizatoric Miss Arad va delega o comisie formată din colaboratorii proiectului pentru a decide componența lotului de 10 finaliste ale ediției de anul acesta. Comisia va fi formată din specialiști în fotografie, hairstyle, make-up și modeling.

5. Toate concurentele vor fi anunțate telefonic de rezultatul jurizării, de către organizatori, în perioada 02.09.2020-03.09.2020.

6. Pentru a fi considerate finaliste ale concursului, după calificarea din urma preselectiei, acestea trebuie sa completeze si sa semneze declaratia de participare la concurs. În cazul în care concurentele sunt minore, declarația va fi completată și semnată de părinte/tutore legal.

7. Toate pregătirile și activitățile organizate în cadrul proiectului vor respecta măsurile de siguranță impuse de autorități.

8. În urma preselecției, concurentele calificate (finalistele) trebuie să dea dovada de seriozitate și comportament decent pe toată durata proiectului. De asemenea, finalistele trebuie să participe la finala concursului județean de frumusete care va avea loc în data de 17.09.2020, la Castelul Kintzig, Domeniul Lupaș(Zimandul Nou), în spațiu deschis.

9. În cazul în care câștigătoarea primului loc nu își poate duce la bun sfârșit responsabilitățile legate de titlu, acestea vor fi preluate de către ocupanta următorului loc.


PARTICIPAREA LA CONCURSUL JUDEȚEAN DE FRUMUSEȚE MISS ARAD 2020 NU PRESUPUNE NICI O TAXĂ.

Sursa: Comitetul organizatoric al concursului județean de frumusețe Miss Arad, Asociația Angels Organization

fashiondays.ro