Local

O sâmbătă de vis cu Holograf, Puya, Dorian Popa și Ioana Ignat la ZILELE ARADULUI

26.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, pe Ștrandul Neptul a avut loc primul concert extraordinar de muzică ușoară. Pe scenă au urcat: Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya și Holograf, prezentați, desigur, de către actorul (poliglot) Zoltan Lovas.


Ștefan Stan a câștigat în anul 2011 concursul Vocea României iar de atunci își construiește o carieră muzicală. Dorian Popa este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața“ alături de colegii săi din Lala Band.


Ioana Ignat este cântăreață și compozitoare de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.


Puya este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rap din România, interpret de muzică hip-hop, abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop.


Holograf este una dintre cele mai populare trupe de muzică pop din România care are o activitate de succes de peste 30 de ani, timp în care au fost lansate zeci de albume. „Ți-am dat un inel“, „Primăvara începe cu tine“, „Vine o zi“, „Ochii tăi“, „Să nu-mi iei niciodată dragostea“ sunt doar câteva dintre hiturile care au încântat mii de fani în ultimii ani. 

După încheierea concertului, sâmbătă de la ora 23.00 a avut loc un show de lasere, după care în zona bazinelor a început Pool Party.


 


DUMINICĂ, 25 august, programul va fi următorul:


10.00 – 23.00 - Picnic festival - zona dintre Belvedere și Perla


10.00 – 23.00  - Târgul Estival – Parcul „Mihai Eminescu“


20.00 – 22.00 – Mini party pentru copii și părinți – Parcul Aventura Voinicilor


19.30 – 22.30 – Concert extraordinar de muzică ușoară, invitați: Fantazia, Mario Band, Melting Dice și ANDRA - Ștrandul Neptun

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ